قدیما توی میر به نظر من بیشتر تجدید قوا بود برای گذران زمستان دور همی بود ویک رسم بسیار جالب خانمها صبح شروع میکردند به اشپزی وحتی یک یا دوجور خورشت بار میکردن بسته به امکانات خودشون بعد از ظهر که برنج بار می گذاشتن تقریبا دو برابرشبهای قبل پیمانه میگرفتن و شب چله حتما برنج ابکشی میشد وغروب به چند تا از خونه های اقوام غذا مببردن چون جمعیت زیاد بود این برو بیا ها باسینی غذا وفانوس توی کوچه ها خیلی دیدنی بود واگر وصلتی در پیش بود خانواده داماد طی مراسمی با جمع فامیل با دایره یاضبط سوت راهی منزل عروس می شدند وبعد از شام همسایه هاهم میرفتن وجشن شادی بر پا میشد وگاهی هم منزل اقوام پیر مردا از خاطرات خودشون تعریف میکردند